More Website Templates @ TemplateMonster.com - July 28, 2014!

Despre noi

 

Evoproject Advisor este o companie autorizată pentru activități de consultanță în management și afaceri, specializată în accesarea de fonduri europene pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
Ne propunem să facilităm dezvoltarea afacerilor non-agricole din mediul rural și demararea activităților agricole pentru tinerii fermieri. Vizăm mai mult decât obținerea finanțărilor europene, punem accent pe dezvoltarea proiectelor și ne dorim ca împreună cu clienții noștri să dezvoltam afaceri sustenabile, ținând cont de adaptarea afacerii la specificul zonei și respectarea cu strictețe a regulilor de implementare a proiectelor europene.

Oferim

Consultanta specializata pentru PNDR 2014-2020 pentru masurile:

1
Vizeaza instalarea pentru prima dată a tinerilor fermieri, ca manageri ai unei exploataţii agricole, îmbunătăţirea managementului, creşterea competitivităţii sectorului agricol, precum şi conformitatea cu cerinţele de protecţie a mediului, igienă şi bunăstarea animalelor și siguranţa la locul de muncă.
2
Are ca scop crearea de noi activităţi neagricole pentru fermierii deținători ai exploatațiilor agricole de mici dimensiuni sau membrii familiilor lor şi în general, pentru întreprinzătorii din mediul rural care se încadrează în categoria micro‐întreprinderilor sau întreprinderilor mici, acordându‐se prioritate sectoarelor cu potențial ridicat.